Image Alt

Program

2022. április 22.

0. nap

16:00

Érkezés, regisztráció, szobák elfoglalása

18:00

Tájékoztató megbeszélés és ismerkedés, amely során a résztvevők kötetlen program keretében ismerhetik meg a szervezőket, egymást és ráhangolódhatnak a következő napok eseményeire.

20:00

Vacsora

2022.április 23.

1. nap

7:00 - 8:30

Reggeli

9:00

A teamwork2021 megnyitója. Jon Gordon, a menedzsment világának nemzetközi hírű, jeles amerikai képviselője tart előadást a legnagyszerűbb csapatok titkáról, egyedülálló csapatépítési tapasztalatairól, élményeiről

10:30

Kávészünet

10:50

team MIT TUD? – A feladat során a csapatok tudását, ismereteit tesszük próbára elméleti menedzsment és vezetési kérdésekkel, amelyek az előadás témájához köthetők.

12:00

Ebéd

13:00 - 19:00

team MIT TUD? 2.0

TITKOK szobája

Hárman KÉTFELÉ

A délután során a csapatok

három feladatot teljesítenek.

 

(1) A team MIT TUD? második része során a csapatok strukturálási és prezentációs készsége mérettetik meg. Szükségük lesz arra is, hogy megmutassák: képesek gyakorlat-alapú döntést hozni egy elméleti keretrendszerben.

 

(2) A TITKOK szobájában kooperációt és időgazdálkodást igénylő feladatot kell megoldaniuk, ahol a sikeres továbblépéshez nemcsak együttműködésre, hanem komoly együtt gondolkodásra és gyors döntéshozatalra is szükség van.

 

(3) A Hárman KÉTFELÉ feladat során két csapattagnak kerékpárra kell pattannia, míg a harmadik csapattag megkísérli a legjobb eredményeket elérni a pontlövészeti feladat során. Két helyen, egy időben tesszük próbára együttműködési és tájékozódási készségeiket, kiemelt fókusszal arra, hogy a csapattagok hogyan képesek segíteni egymást speciális körülmények között, miként priorizálnak és hogyan képesek felmérni egyéni és csoportos képességeiket, helyzetüket, érdekeiket.

20:00

Vacsora

2022.április 24.

2. nap

7:00 - 8:30-ig

Reggeli

9:00

Goldberg-szerkezet építése – A versenyen kívüli, tehát pontszámokat már nem befolyásoló feladat során hidat építünk – vajon szó szerint vagy képletesen? – a résztvevő csapatok között. A közös feladat meglepetés, amelyben minden versenyző készségeire egyaránt számítunk, hiszen Guinness világrekord felállítására teszünk kísérletet egy különleges csapatépítő feladat keretében.

12:00

Ebéd

14:00

Eredményhirdetés – A nyolctagú zsűri a pontszámok alapján díjazza az első tíz csapatot, akik szakmai díjat A további csapatok is megtekinthetik eredményeiket, illetve elismerésben részesülnek.

(Az eredményhirdetéskor csak az első tíz csapat, azaz tíz cég neve nyilvános, a többi csapat a választott jeligéje alapján tájékozódhat az eredményeiről.)

15:00

Hazautazás